Skriv in din sökning
 
Produkter
Personuppgiftspolicy

Information om skydd av personuppgifter

1. Allmän information

Vi på Nordtronic A/S (nedan kallat Nordtronic) gläder oss över ditt intresse för våra produkter och lösningar på vår webbplats. Vi har en klar ambition att hjälpa dig att hitta bra belysningslösningar.

I samband med det behöver vi samla in personuppgifter för att kunna ge dig bästa möjliga service. Det är mycket viktigt för Nordtronic att skydda och respektera ditt privatliv. Därför är det vår avsikt att behandla dina personuppgifter korrekt och lämpligt och i överensstämmelse med bestämmelserna i dataskyddsförordningen som gäller för EU:s medlemsländer och EES-länderna (däribland Norge).

Nordtronics ”Information om skydd av personuppgifter” ska därför ge dig en överblick så att du förstår varför och hur vi behandlar dina personuppgifter.

Personuppgiftsansvarig för personuppgifter hos Nordtronic:

Nordtronic A/S
Flade Engvej 4
9900 Frederikshavn
Danmark
E-post: info@nordtronic.dk

2. Vad betyder personuppgifter?

Personuppgifter är all form av information om en fysisk person. Det vill säga all form av information som kan knytas direkt eller indirekt till en person. Det kan t.ex. vara namn, adress, telefonnummer, e-postadress, IP-adress och liknande. Personuppgifter används för leverans av olika tjänster till dig.

3. När samlar Nordtronic in personuppgifter?

Nordtronic samlar in en rad uppgifter på flera olika sätt när du är i kontakt med oss. Det kan vara i samband med användning av våra online-medier, deltagande i kundbesök eller seminarier, vid köp av Nordtronic-produkter eller i samband med att du söker jobb hos Nordtronic.

4. Syftet med insamling av personuppgifter

Syftet med att samla in uppgifter är att driva vårt företag i enlighet med lagstiftningen, leverera och utveckla kvaliteten på våra produkter och tjänster till dig samt förbättra din upplevelse när du är i kontakt med oss.

5. Vilka personuppgifter samlar Nordtronic in och varför?

Nordtronic behandlar i regel bara allmänna personuppgifter såvida du inte har gett uttryckligt samtycke till något annat.

Insamling av allmänna personuppgifter kan äga rum i följande situationer:

a. Kontaktuppgifter vid köp
Kontaktuppgifter som namn, adress, telefonnummer, e-postadress, titel, verksamhet och liknande används i samband med köp av varor och tjänster från Nordtronic och registreras i vårt ERP-system. De samlas in i enlighet med bokföringslagstiftningen och med tanke på garantin i samband med ev. reklamation.

b. Kontaktuppgifter vid diverse formulär
Kontaktuppgifter samlas också in i samband med anmälan till kundarrangemang, seminarier eller andra kontaktformulär på t.ex. Nordtronics webbsidor och appar.

c. Uppgifter i samband med besök på en webbsida
När du besöker Nordtronics webbsidor använder vi cookies för att förbättra din upplevelse. Cookies gör det möjligt att samla in information om vilka sidor och funktioner användaren använder och besöker så att vi kan optimera vår webbsida och därmed ge användaren bästa möjliga upplevelse.
Denna insamling görs med hjälp av Google Analytics och omfattar bara övergripande uppgifter som antal besök, vilka sidor som besöks, vilka länder besökarna kommer ifrån och liknande.
Här är det inte möjligt att registrera uppgifter om enskilda personer.

d. Anmälan till Nordtronics nyhetsbrev
När du anmäler dig till Nordtronics nyhetsbrev lämnar du en rad personuppgifter som e-postadress, namn, verksamhet m.m. för att vi ska kunna skicka våra nyhetsbrev till dig. Vissa uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna leverera den tjänst du har bett om medan andra är frivilliga.
I samband med att nyhetsbrev skickas ut samlar Nordtronic in uppgifter om det aktuella nyhetsbrevets popularitet i form av uppgifter om hur många som öppnar nyhetsbrevet, vilket innehåll de läser, eventuella klick på länkar i nyhetsbrevet och liknande.

e. Sociala medier
Nordtronic använder sociala medier i vår marknadsföring i form av LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube och Twitter. Nordtronic har tillgång till följarnas offentliga profiluppgifter som var och en själv har uppgett när profilen skapades på det aktuella sociala mediet.
Nordtronic använder de sociala mediernas analysfunktioner till att mäta intresset för den information som delas på Nordtronics sidor. Syftet är att optimera innehållet så att det motsvarar mottagarnas intressen.

f. Jobbansökan
Nordtronic sparar jobbansökningar i ett exemplar och i en företagsdatabas under den tid vi finner det nödvändigt, men som mest under ett år från det att ansökan tagits emot.

6. Radering av uppgifter

Nordtronic lagrar i regel inte personuppgifter längre än nödvändigt i förhållande till bästa möjliga service eller där lagstiftningen kräver det.
I de fall du har gett samtycke har du rätt till att när som helst återkalla ditt samtycke. Det gäller t.ex. våra nyhetsbrev där du i varje enskilt mejl kan avanmäla dig. Du kan också när som helst sluta följa Nordtronic i de sociala medierna.
Om du återkallar ditt samtycke slutar vi behandla dina personuppgifter, såvida inget annat krävs enligt lagen.

7. Skydd av uppgifter

För att garantera skydd av personuppgifter har Nordtronic vidtagit en rad organisatoriska och tekniska åtgärder. Det innebär bl.a. utbildning av berörd personal och regelbundna kontroller av tillvägagångssättet.

8. Dina rättigheter

Du har alltid rätt att få tillgång till de uppgifter som Nordtronic lagrar om dig eller få dina uppgifter raderade eller rättade, såvida inte uppgifterna omfattas av rättsliga undantag.
Du kan skicka en skriftlig begäran, och därefter kommer vi att radera dina personuppgifter, såvida det inte finns rättslig grund för att fortsätta behandlingen. En sådan begäran ska innehålla relevanta uppgifter så att det är möjligt att tillmötesgå begäran, dvs. fullständigt namn och e-postadress. Därefter kommer vi att tillmötesgå begäran så snabbt som möjligt.

9. Ändringar

Nordtronic förbehåller sig rätten att ändra personuppgiftspolicyn så länge en sådan ändring är i överensstämmelse med den gällande lagstiftningen.

10. Kontakt

Om du har frågor eller krav angående behandlingen av dina personuppgifter eller Nordtronics policy är du välkommen att kontakta oss.

All rights reserved @ Nordtronic A/S 2019Bewise
Indkøbskurv
Ingen varer i kurven.
Total:0,00 DKK
Vis kurvGå til kassen
0,00DKK
0 vare(r)